Räkor i kokos och vitlök med quinoa
Jag har gått och varit sugen på vitlöksräkor i ett par dagar nu och imorse så zappade jag förbi rachel ray och såg att hon gjorde något sådant. Jag hade såklart missat hälften och hade noll koll på allt hon stoppade i men jag gissade, tog bort sånt jag själv inte ville ha och la till sånt jag ville ha. Resultatet blev såhär:
Räkor i kokos och vitlök med quinoa

Och såhär gjorde jag:
Häll 1,5 dl kokosmjölk i en stekpanna. Lägg i 50 g kokta mungbönor, 80 gr tunnt skivade coctailtomater, 3 cm finhackad purjolök, 1 pressad vitlöksklyfta, 2-3 tsk fryst färsk basilika, salt och citronpeppar och puttra en stund. Häll i 2 dl frysta räkor och låt de ligga i tills de har tinat.

Häll allt över 1 dl färdig röd quinoa (jag hade färdigkokt i kylen). Jag använder risentas ekologiska

Jättegott, enkelt och 487 kalorier
Resten av dagen kommer sen när jag har lagt barnen.
Räkor i kokos och vitlök med quinoa

Och såhär gjorde jag:
Häll 1,5 dl kokosmjölk i en stekpanna. Lägg i 50 g kokta mungbönor, 80 gr tunnt skivade coctailtomater, 3 cm finhackad purjolök, 1 pressad vitlöksklyfta, 2-3 tsk fryst färsk basilika, salt och citronpeppar och puttra en stund. Häll i 2 dl frysta räkor och låt de ligga i tills de har tinat.

Häll allt över 1 dl färdig röd quinoa (jag hade färdigkokt i kylen). Jag använder risentas ekologiska

Jättegott, enkelt och 487 kalorier
Resten av dagen kommer sen när jag har lagt barnen.
Kommentarer
Postat av: Sanna
Åh så gott det ser ut!!
Trackback