Favorit i repris
Jag hade en del avokados som höll på att bli lite för mjuka så jag tag allihopa och skivade och så la jag till det som blev över från gårdagens sallad: Fetaost, rödlök, oliver och tomat. Det blev nästan samma som middagen igår men inte mig emot, det var jättegott :) Och inget kött till för avocadon blev så maffig att det inte behövdes :)

Avokadosallad

Lunch: 30% = 616 kcal 190.0 gram avokado 304 kcal 30.0 gram Apertina feta 80 kcal 90.0 gram tomat 18 kcal 10.0 st oliver gröna, inlagda 60 kcal 0.5 msk olivolja 66 kcal = 528 kcal
Ikväll tänkte jag göra ugnsbakad lax men jag har precis lärt mig att gilla lax så jag vet inte riktigt vad som är gott att ha till. Citron och sånt va? Får se vad jag hittar i affären, ska kolla lite på tasteline också.


Avokadosallad

Lunch: 30% = 616 kcal 190.0 gram avokado 304 kcal 30.0 gram Apertina feta 80 kcal 90.0 gram tomat 18 kcal 10.0 st oliver gröna, inlagda 60 kcal 0.5 msk olivolja 66 kcal = 528 kcal
Ikväll tänkte jag göra ugnsbakad lax men jag har precis lärt mig att gilla lax så jag vet inte riktigt vad som är gott att ha till. Citron och sånt va? Får se vad jag hittar i affären, ska kolla lite på tasteline också.
Kommentarer
Trackback