Kur suger

Nä kur är inte bra. Det var bra för att få igång motivationen men det är också allt. Helgen gick bra, jag åt på kalaset och dagen efter för att jag var helt slut och bara åt resterna. Idag har ocks åvarit helt seg. Barnen flyttade in i samma rum igår och 05.22 tyckte de att det var dax att vakna. Så det blev rester från kalaset idag igen. Har inte orkat handla. Inatt tänker jag sova bättre (hör ni det nu barnen??? ;-) ) så att jag orkar ta tag i det imorgon.

Sista dagen

Idag kör jag sista dagen med min kickstart. Det har gått jättebra och har inte alls varit jobbigt. Imorgon har vi kalas för min äldsta dotter som fyller 3 år ( på tisdag egentligen). Så kontrasten att sitta och skaka ihop pulver med vatten till att leta recept på tårtor till imorgon är ganska stor, haha.

Men det är det som är hemligheten (för mig) med att gå ner i vikt. Man måste tillåta sig själv att njuta ibland annars så går man och bygger upp olika sug under tiden man bara äter jättenyttigt men en dag så bara exploderar det. Då måste man vräka i sig allt som man har gått och funderat över som man vill äta och vid det laget är det så mycket att man inte kan sluta och då är man inne i det igen. Därför är det jätteviktigt för mig att då och då ha dagar när jag tillåter mig själv att njuta av saker som jag är sugen på. Så imorgon blir det spagetti och köttfärssås (Haha, jag vet, inte speciellt "wow" men jag älskar det!) på kalaset och så ska jag knåpa ihop någon slags tårta också. Sedan kommer jag, från och med måndag, köra en liknande variant som jag har kör denna veckan men jag kommer att lägga till frukost igen. Jag saknar min gröt ;-)

Ny design!

Nu slipper ni glo på mitt hemska mönster när ni läser här för nu har jag fått en ny design av  Mikaela Eriksson TACK!

70!

70,7 kg! Jajjemänsan nu går det bra :) Vår våg är dessutom elak och visar 1,5-2 kg för mycket om man jämför med andra vågar så EGENTLIGEN är jag nere på 69 nu men jag ska gå efter samma våg hela tiden så jag väger 70 nu. Detta ska jag fira med att lägga ut en bild. Jag har gjort detta förut men bara på låsta forum. Jag är dock lite feg så jag censurerar lite med svartvitt ;-) Tyvärr har jag inga sånna här bilder från när jag var som störst, började ta dem när jag vägde 100 kg.

Så 100-90-80-70. Bildbevis :) Klicka på egen risk, haha.



Det rör på sig!

 71,8 på min vägdag idag :-) Och jag har faktiskt 25,4 i BMI nu. Inte för att man ska lita för mycket på BMI men det känns ju skönt att jag snart är nere på "normalt" ( 24,9)

Det funkar fakttiskt att äta såhär, man kommer in i det fort. Men jag tror att lunchen och frukten räddar mig lite, jag hade nog inte pallat att bara dricka min mat.  Jag tror jag ska fortsätta såhär efteråt också fast byta ut Middagsshaken mot en lättare  måltid. Inte ätra två lagade mål maten om dagen som förr utan ett lite mindre på kvällen. Då kan jag äta mer till lunch och det håller i längden tror jag.

Ikväll blir det badminton ( Och så fort jag har fått mitt schema för nästa termin så ska jag kolla upp friskis och svettis för jag behöver muskler!)

RSS 2.0